Welkom bij Artore Insurance

Artore Insurance werd opgericht in 2017 door zaakvoerders Laetitia Herckenrath en Lennert Van Boom. Ze bouwden eerst ervaring op als subagenten en besloten hun kennis en best practices te bundelen in een eigen kantoor. Ondertussen telt het kantoor naast de twee zaakvoerders ook vier bedienden en drie subagenten. Artore Insurance heeft mooie ambities om verder te groeien. Kandidaten met een passie voor verzekeringen mogen zeker spontaan contact opnemen.

 
 
 
 

Onze missie

Wie zegt dat verzekeringen saai moeten zijn? Transparante, gemoedelijke gesprekken, daar staat Artore Insurance voor. Integendeel, eigenlijk is het een heel fascinerend onderwerp waar wij jou graag wegwijs in maken. 

Klanten zijn van harte welkom op ons kantoor in Aartselaar. In onze warme ontvangstruimte nemen we graag de tijd om al je vragen over verzekeringen te beantwoorden. Voor elke vraag, uitdaging of probleem onderzoeken we het aanbod op de markt en gaan we op zoek naar een oplossing op maat. 

Graag een gratis doorlichting van je huidige verzekeringsportefeuille? Onze vertegenwoordigers komen met plezier bij je langs voor een kennismaking. Voor elke vraag, uitdaging of probleem onderzoeken we het aanbod op de markt en gaan we op zoek naar een oplossing op maat. Als we merken dat we je verzekeringsportefeuille kunnen optimaliseren of verbeteren, contacteren we jou persoonlijk en brengen we dit voor jou zo snel mogelijk in orde.
 

 
 
 
 

Ons team

Lennert en Laetitia zijn samen het kloppend hart van Artore Insurance. Na enkele jaren ervaring als subagent besloten ze hun eigen ding te doen en zelf een verzekeringskantoor te openen. Van een klein achterkamertje groeiden ze na enkele maanden al snel door naar een mooi kantoor in hartje Aartselaar. Ze zijn ambitieus en staan steeds open voor nieuwe medewerkers die een toegevoegde waarde voor het kantoor kunnen betekenen. Kandidaten mogen zeker spontaan contact opnemen.

Het huidige team bestaat uit vier gedreven bediendes en drie sterke subagenten die elke dag het beste van zichzelf geven. Enthousiast, dynamisch en betrouwbaar, zo mogen we onszelf best omschrijven. Kom vrijblijvend eens langs op ons kantoor om kennis te maken!

 
 
 
 
Lennert Van Boom
Lennert Van Boom
Zaakvoerder
Laetitia Herckenrath
Laetitia Herckenrath
Zaakvoerster
Kelly Van Boom
Kelly Van Boom
Overkoepelend Administratief Verantwoordelijke
Sofie De Bie
Sofie De Bie
Verantwoordelijke dienst productie
Elena Lefter
Elena Lefter
Productiemedewerkster
Kathleen
Kathleen Peeters
Verantwoordelijke dienst leven
Sarah
Sarah Denys
Administratief medewerkster
Noah Jans
Noah Jans
Verzekeringssubagent
Cesin
Cesin Yaramis
Verzekeringssubagent
Ike
Ike Weyn
Verzekeringssubagent